avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidente usoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidente usoare

Sunt proprietarul unei masini , eu nu am permis, iar eu dau masina la mai multi prieteni care poseda permis de conducere...intre timp sa ivit un accident usor cu 2 zgarieturi pe masina "victimei,, am primit o citatie de la accidente rutiere usoare , pentru a ma prezenta acolo . Cand am ajuns acolo politia mia spus ca masina mea a fost implicata intr-un accident . Politia mia spus sa aduc soferu , eu nu am de unde sa iau acest sofer deoarece nu stiu cine a condus masina in ziua accidentului . este posibil ca politia sa imi dea amenda 5 mil in fiecare saptamana pana gasesc soferu ? si daca nu-l gasesc? ce se poate intampla? Va multumesc

P.S . Politia m-a avertizat ca imi da amenda in fiecare saptamana a cate 5 mil pana gasesc soferu . E posibil asa ceva? ... Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:19, 13 Ianuarie 2011
Nu am auzit de asa ceva.
nici eu nu am auzit sa se dea amenda de 5 mil in fiecare saptamana.....cred ca e un mijloc de intimidare.......oricum cel mai bine ar fi sa te interesezi si sa gasesti soferul respectiv.....unul din prietenii tai tre sa stie ceva.....lipsa de cooperare nu ti poate face decat rau:(
partea mai proasta e ca nu-l veti "gasi". chiar daca veti indica pe cineva si nu aveti dovezi.. e complicat.
soferului i se va suspenda dreptul de a conduce, pt ca nu a declarat accidentul si e dificil sa convingeti pe cineva sa recunoasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasager intr.o masina cu sofer fara carnet Mihai247 Mihai247 Buna ziua! Cu aproximativ 2 saptamani in urma, am circulat ca pasager in masina unui prieten , in varsta de 16 ani , fara permis pe drumuri publice. Intr.o ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie Daniel111 Daniel111 IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la ... (vezi toată discuția)
Numere de inmatriculare schimbate cu ale altei masini aly_ptm aly_ptm am condus in urma cu 2 saptamani o masina cu numerele altei masini ale unui prieten,ca sa intelegeti mai bine,masina mea nu avea asigurare si am decis sa ii ... (vezi toată discuția)