avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate hutanu adriana

Activitate hutanu adriana

Răspuns la discuția Lichidarea unui SRL
multumesc din suflet ptr ajutor.o zi placuta va doresc.
buna ziua,am o firma cam de vre-o 2 ani si jumatate in resita,nu a avut activitate deloc,sunt asociat unic.as dorii sa lichidez firma doar ca am o mare problema, nu mai am nici un act al acestei firme .ce demersuri trebuie facute in acest caz ptr a inchide aceasta firma?????va multumesc.
Răspuns la discuția furt la locul de munca
da,banii erau intr-un dulap inchis cu cheia dar dulapul a fost spart sau fortat nu stiu inca sigur ,iala a fost luata de catre politie si nu sa confirmat cum sa deschis dulapul. dar atata timp cat ancheta se afla in dfesfasurare ma poate obliga sa pun eu banii???
hutanu adriana a scris:

seful meu este convins ca nu eu am luat banii,eu banuiesc un baiat dar pana la urma ar putea fii oricare din colegii mei de aceea am zis sa fim supusi si la detector de mincuiuni doar spre a se afla adevaratul hot,asta nu stiu in ce masura conteaza la dosar.si amprente s-au ridicat dar nu s-au vazut intr-o masura prea buna..........................dar din moment ce sefu mi-a dat acordul de a lucra in aceea noapte si pe restaurant poate sa ma acuze de neglijenta????
seful meu este convins ca nu eu am luat banii,eu banuiesc un baiat dar pana la urma ar putea fii oricare din colegii mei de aceea am zis sa fim supusi si la detector de mincuiuni doar spre a se afla adevaratul hot,asta nu stiu in ce masura conteaza la dosar.si amprente s-au ridicat dar nu s-au vazut intr-o masura prea buna..........................dar din moment ce sefu mi-a dat acordul de a lucra in aceea noapte si pe restaurant poate sa ma acuze de neglijenta????
da dar banii au fost incasati de o alta persoana si adusi la mine in receptie,eu nu am semnat niciunde ptr acei bani ca raman in gestiunea mea.pur si simplu au fost adusi si lasati la mine in receptie.
in noaptea de revelion ma aflam la locul meu de munca ,lucrand ca si receptionera dar tot in acea noapte aveam in atributie de a sevii 50 de pers in restaurant.incasand multi bani de la revelion cineva,banuiesc ca din personal mi-a furat suma de 4435 lei,am chemat politia dar ancheta se afla in desfasurare.......la care am o intrebare va rog....seful meu mi-a spus ca pana se prinde hotul eu trebuie sa achit acea suma care s-a furat si ca imi va trage un sfert din salariu....are dreptul sa faca asa ceva????? dar seful mi-a dat voie in aceea noapte, sa servesc si in restaurant si sa am grija si de receptiecu permisia lui a fost.