avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidarea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidarea unui SRL

buna ziua,am o firma cam de vre-o 2 ani si jumatate in resita,nu a avut activitate deloc,sunt asociat unic.as dorii sa lichidez firma doar ca am o mare problema, nu mai am nici un act al acestei firme .ce demersuri trebuie facute in acest caz ptr a inchide aceasta firma?????va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hutanu adriana , utilizator 11:05, 15 Octombrie 2013
Declarati pierdute actele, stampila si ce ati mai pierdut. Mergeti la registrul comertului si solicitati copie dosar complet dupa toate actele firmei. Mergeti la fisc si solicitati certificat fiscal in vederea inchiderii firmei. Apoi redactati hotararea de dizolvare a firmei, apoi solicitati la registrul comertului lichidarea voluntara avand in vedere ca nu aveti nici un fel de datorie, care va fi urmata de radiere si gata. In cazul in care nu stapaniti aceste treburi, contactati o firma de pe langa poarta registrului comertului care se ocupa cu asemenea operatiuni sau biroul juridic /asistenta firme de pe langa Regsitrul comertului din judetul dvs.
multumesc din suflet ptr ajutor.o zi placuta va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Capusan Rodica Capusan Rodica Buna ziua,avem o firma de constructii fara datorii la adm.fiscala si vrem s-o inchidem deoarece nu mai avem de lucru si functionam pe pierdere,ce modalitate ar ... (vezi toată discuția)
Unde se depune cererea de dizolvare a srl? Sorin_mn Sorin_mn Unde poate solicita dizolvarea societatii, la registrul comertului sau la tribunal? Multumesc (vezi toată discuția)