Am luat in 2007 un credit ipotecar de la BCR,am achitat ratele lunar pana anul trecut cand odata cu taierile salariale nu am mai putut face fata ratelor.Am anuntat banca in scris sa.mi diminueze rata iar drept rasplata aceasta mi.a majorat rata.Am platit in continuare rata de dinainte de majorare,iar dupa un timp creditul meu a fost dat catre o firma de recuperari.Acestia cu un executor judecatoresc au pus poprire pe contul de salarii atat mie cat si fostei sotii care este coplatitor(ulterior creditului am divortat dar nu am facut partajul).Acum executorul ma someaza ca daca nu platesc tot creditul restant 30000 euro mscoate apartamentul la licitatie.Intrebarea mea este daca poate sa faca asta din moment ce eu platesc in continuare rata.Ce sa fac sa nu pierd apartamentul?
SUNT POLITIST SI AM FOST RAPORTAT LA DGA DE CATRE COLEGUL MEU ,CUM CA AM LUAT MITA SUMA DE 50 LEI(500.000 LEI VECHI) DE LA O PERSOANA, CARE A FOST DEPISTATA CU UN AUTOTURISM LANGA PERONUL STATIEI SI CARE BLOCA CALEA DE ACCES A AUTOVEHICULELOR DE SERVICI ALE M.A.I.LA INTRAREA PE PERONUL STATIEI ESTE AMPLASAT UN INDICATOR RUTIER ,,ACCESUL INTERZIS,, INDICATOR CARE A FOST AMPLASAT PUR SI SIMPLU DE COLEGII MAI VECHI,FARA A AVEA ACORDUL NICI UNEI AUTORITATI COMPETENTE IN ACEST SENS., CONDUCATORUL AL AUTO MAI SUS AMINTIT A FOST CONDUS LA SEDIUL POSTULUI T.F. IN VEDEREA LEGITIMARII,SI NEAVAND NICI UN FUNDAMENT LEGAL SA IAU MASURA ADMINISTRATIVA IMPOTRIVA ACESTUIA PT FAPTUL CA A BLOCAT INTRAREA AUTO M.A.I. PE PERON,INDICATORUL FIIND AMPLASAT ILEGAL,AM RUGAT PERSOANA IN CAUZA CA PE VIITOR SA NU MAI BLOCHEZE CALEA DE ACCES,IAR DUPA TOATE ACESTEA, LA UN RASTIMP,MA TREZESC CU D.G.A-UL PE CAP,HOP DOSAR PENAL,INVINUIT PT. LUARE DE MITA,CEL CU AUTO DEPISTAT DECLARAND CA MI-A DAT 50 LEI CA SA-L ,,IERT,, IAR IN URMA ANCHETEI ULTERIOARE ASA ZISUL COLEG AL MEU DECLARA SI EL CA M-A VAZUT IN TIMP CE LUAM SUMA DE 50 LEI DE LA CONDUCATORUL AUTO,SI CULMEA E CA IN TIMPUL LEGITIMARII IN SEDIUL POSTULUI ERAM DOAR EU SI PERSOANA CU AUTO.MENTIONEZ CA SUNT LUCRATOR DE POLITIE TRANSPORTURI FEROVIARE SI NU DE RUTIERA.DENUNTUL IMPOTRIVA MEA DE CATRE COLEGUL MEU A VENIT IN URMA SUPARARII ACESTUIA CA CITEZ ,,CE FACI MA,I-AI DAT DRUMUL?TREBUIA SA-L FACI PE ASTA MACAR DE CEVA MARUNTIS CA NICI MACAR BANI DE TIGARI NU AM,,.IN FINAL IMPOTRIVA MEA CA PROBE D.G.A.-UL ARE DECLARATIA CONDUCATORULUI AUTO CARE ZICE CA A DAT MIE 50LEI,SI DECLARATIA COLEGULUI MEU CARE SUSTINE CA A FOST DE FATA CAND AM LUAT BANII.NU EXISTA FLAGRANT, DOAR DECLARATIILE CELOR DOI.INTREBAREA MEA ESTE LA CE SA MA ASTEPT IN CONTINUARE MAI ALES CA AM FOST CHEMAT DE PROCUROR SI CARE MI-A ADUS LA CUNOSTINTA CA IMPOTRIVA MEA S-A INCEPUT U.P. PT. INFRACTIUNEA DE LUARE DE MITA,SI SA MA PREZINT LA ACESTA PE 19.01.2011 CU UN AVOCAT?