avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate galus

Activitate galus

Răspuns la discuția pierdere mandat consilier local
Multumesc frumos de raspuns si imi permit sa mai pun o intrebare pe aceeasi spetza:din 13 consilieri (12 cu drept de vot, fiindca cel in cauza nu are drept de vot) daca 5 voteaza impotriva excluderii,3 voteaza pentru excludere si 3 se abtin, cum se interpreteaza votul?Va multumesc !
Buna dimineata,exista vreo prevedere comform careia un consilier local,exclus din partidul pe listele caruia a candidat, nu isi mai poate pierde mandatul daca aceasta excludere s-a facut in ultimul an de mandat?Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția constructie neautorizata
Multumesc frumos pt. raspunsuri dar eu intrebam in idea ca ,constructia are peste 2 ani si ca dupa acest termen proprietarul este exonerat de raspundere si poate inscrie acea cladire la impozite si taxe (asa am inteles ca ar fi un paragraf in lege in sensul asta,pe care e drept, eu nu l-am gasit).Stiti mai multe pe aceasta tema?Inca odata va multumesc!
Am construit o cladire,fara autorizatie,in urma cu 2,5ani pe un teren extravilan proprietate personala,imi spuneti si mie,va rog frumos,cum pot sa intru in legalitate.Mentionez ca in tot acest timp nu am primit nici o amenda, vreun avertisment sau vreo notificare sa intru in legalitate.Va multumesc!
Buna ziua,am si eu o intrebare:daca ai o asigurare facultativa de casa la o eventuala dauna sub 20000 de euro poti sa nu primesti nimic iar la dauna peste 20000 de euro sa primesti doar diferenta intre valoarea daunei si 20000 de euro, asiguratorul motivind ca nu ai si asigurere obligatorie?Mentionez ca am o asigurare de casa de 40000 de euro si in momentul incheierii politei brokerul de asigurari mi-a spus lucrul acesta,chipurile in mod confidential.Va multumesc!