Buna ziua,angajatorul meu a schimbat banca de la care face platile salariale,am vrut si eu sa-mi fac cont la aceiasi banca pentru salariu dar am fost refuzat,mentionez ca am mai avut cont la aceasta banca in trecut dar nu am facut imprumuturi si nu am avut datorii la ei.Banca este ING.Este legal acest lucru din partea bancii?Am intrebat reprezentantul bancii motivul refuzului si acesta a raspuns ca asa i sa transmis din centrala si mu=mi poate da mai multe detalii.
Buna ziua,in anul 2007 dacembrie m-am angajat la o firma care mi-a facut contract de munca din ianuarie 2008 dar eu nu am dus cartea de munca pana in prezent,cum trebuie sa procedez daca vreau sa-mi fac lichidarea.Si daca puteti sa-mi spuneti cine trebuie sa faca consemnari in cartea de munca si daca acum,cand vreau sa-mi fac lichidarea se mai poate face acest lucru..Contractul de munca a fost inregistrat la fortele de munca si se afla in posesia mea, iar firma nu are angajat un inspector de resurse umane.Pot sa-mi fac lichidarea direct la fortele de munca,intreb acest lucru deoarece nu mai pot sa-l gasesc pe patron sau pe angajatul care a inregistrat contractul.Multumesc anticipat.
Buna ziua,am o matusa care locuieste intr-un apartament cu doua camere dar datorita faptului ca sa imbolnavit a trebuit sa o mut mai aproape de locuinta mea,problema este cu intetinerea apartametului matusii in care nu locuieste nimeni dar administratorul blocului a pus la intretinere in luna decembrie la gaze un consum de 8,5mc.in situatia in care contoarul de gaz indica consum 0,iar la consumul de apa rece ,calda si caldura la fel au fost trecute consumuri care nu corespund realitatii.Intrebarea mea este daca imi puteti spune pentru un apartament in care nu locuieste nimeni ce cheltuieli si ce consumuri se pot trece la intretinere.Mentionez ca am facut cerere de scoatere de la intretinere din luna in care a matusa mea nu a mai stat in apartament.multumesc anticipat.