avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont banca

Buna ziua,angajatorul meu a schimbat banca de la care face platile salariale,am vrut si eu sa-mi fac cont la aceiasi banca pentru salariu dar am fost refuzat,mentionez ca am mai avut cont la aceasta banca in trecut dar nu am facut imprumuturi si nu am avut datorii la ei.Banca este ING.Este legal acest lucru din partea bancii?Am intrebat reprezentantul bancii motivul refuzului si acesta a raspuns ca asa i sa transmis din centrala si mu=mi poate da mai multe detalii.
Cel mai recent răspuns: nicugreu , utilizator 12:17, 30 Septembrie 2019
Fa-le sesizare scrisa in atentia departamentului juridic.
Vor trebui sa iti raspunda mai complex si complet.
Daca nu alta banca, ideea e sa iti intre salariul.
Poste si un cont pe numele mamei tale/ sotiei / persoane de incredere ar fi o varianta
multumesc pt.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cata rabdare sa mai avem ? bad_sonia bad_sonia Buna seara , din prostie sau nu akm cativa ani cand ne mergea fff bine atat mie cat si sotului din punct de vedere financiar am facut cateva credite de nevoi ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Posibilitate blocare cont nou madalingisca madalingisca mia venit o poprire de salariu de la ex judecatorec acasa.la firma nu a ajuns nici acum,intre timp mi-am schimbat locul de munca la alta firma..patronul nou ... (vezi toată discuția)