Buna seara.
Urmeaza sa fiu angajata pe post de casier la data de 01.02.2011 cu jumatate de norma la o Fundatie Ecologica. Am o mare intrebare: cum pot sa primesc un chitantier inceput in luna ianuarie. Mentionez ca de obicei se folosesc chitantiere personalizate dar acesta din urma, cel inceput, nu este pentru ca nu se primise comanda.
Pot sa primesc eu in gestiune acest chitantier inceput?
Care este modalitatea de predare-primire?
Buna seara.
Imi cer scuze ca nu v-am multumit pana acum pentru raspunsuri.
Se pare ca nu am avut bafta. Am fost la angajator si ca sa intru in somaj nu s-a putut pentru ca nu s-a vrut, concediu fara plata nici atat, de dat demisia nu am mai putut sa mi-o dau deoarece intre timp mi s-a desfacut contractul conform art. 61 lit. a din Codul Muncii.
Foarte simplu si fara nici o notificare.
Doar am fost la ITM si mi-am luat cartea de munca.
Buna seara.
Am nascut pe data de 8.12 2008. Pana pe data de 19.01.2009 am avut concediu postnatal.
Conform deciziei nr... din data de 04.02.2009, mi se suspenda incepand cu data de 19.01.2009 contractul de munca pe durata nedeterminata, in temeiul prevederilor art. 51 lit. "a" Codul muncii.
Pe forum am citit un caz asemanator cu suspendarea contractului de munca cf art. 51 "a" Codul Muncii, si se face pana la data la care copilul implineste 2 ani. Deci trebuia sa ma prezint la lucru pe data de 8 .12.2010, dar fiind dusa in eroare de data suspendarii, nu m-am prezentat inca. Am sunat la firma saptamana aceasta sa intreb de situatia mea explicand ca pe 19.01 anul acesta expira cei doi ani si in schimb mi s-a spus ca nu se mai fac angajari plus multe alte motive . Le-am comunicat ca daca postul meu a fost desfiintat macar sa ma treaca in somaj. Si inca nu am primit niciun raspuns.
Mentionez ca nu am fost sa completez nicio cerere de incetare a suspendarii si nici nu am primit vreun comunicat.
Care sunt pasii de urmat ? Care sunt consecintele?
Va rog mult un raspuns!