avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general primire chitantier inceput
Discuție deschisă în Contabilitate în general

primire chitantier inceput

Buna seara.
Urmeaza sa fiu angajata pe post de casier la data de 01.02.2011 cu jumatate de norma la o Fundatie Ecologica. Am o mare intrebare: cum pot sa primesc un chitantier inceput in luna ianuarie. Mentionez ca de obicei se folosesc chitantiere personalizate dar acesta din urma, cel inceput, nu este pentru ca nu se primise comanda.
Pot sa primesc eu in gestiune acest chitantier inceput?
Care este modalitatea de predare-primire?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:28, 1 Februarie 2011
Normal ca puteti primi un chitantier inceput. De ce sa nu il primiti, se va opera in el pana la ultima fila. Il preluati pe baza de proces verbal de predare-primire, in car especificati la ce serie si numar s-a ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele de la asociatia de locatari taie chitante false. ce putem face? danielanicol danielanicol Buna seara, Vreau sa va prezint o situatie delicata, in care se afla mai multi locatari ai unui imobil. Intr-un final s-au adunat banii pentu dezmembrare si ... (vezi toată discuția)
Chitantier cu file lipsa cerveza123 cerveza123 Am cumparat un carnet de chitantier si cand l-am completat cu serie si numar, la final, am constatat ca lipsesc 3 file. (numerotarea trebuia sa fie de la 1-50, ... (vezi toată discuția)
Situatie incasari cote intretinere akadea akadea va prezint o situatie pe care o intalnesc si sunt in cautarea unor opinii despre cum ar trebui procedat. in urma demiterii administratorului asociatiei, se ... (vezi toată discuția)