Multumesc pentru raspuns,
Dar am uitat sa specific ca pe accea procura scrie ca este pentru cazier juridic,si acum mie imi trebuie pentru a-mi face un nou certificat de nastere.Poate cu acceasi procura sa mearga sa imi faca certificatul de nastere?
Imi pare rau de ceea ce ti se intampla,dar vreau sa iti zic ca stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva din proprie experienta,In anul 1997 aveam 25 ani am fost diagnosticata cu neurinom acustic ,iar in data de 18 ianuarie 1998 am fost operata la bucuresti de catre dr.Ciurea de la spitalul de urgenta Bagdazar,dupa operatie am ramas cu pareza facila dreapta . cand mam uitat la emisiuneade pe acasa parca ma vedeam pe mine acum 12 ani. Tot ce vreau sa zic este ca acum sunt bine nu mai am pareza faciala, doar din cand in cand dureri de cap, nici mie nu mi-au scos toata tumoarea pentru ca era mare ,dar a trecut atata timp si nu mai am nimic.
Ramai optimista ca totul o sa fie bine ,dupa operatie am fost exact la fel nici nu am mai vrut sa traiesc cand ma uitam in oglinda imi venea rau,dar cu ajutorul familiei si celui de sus am 37 ani si ma simt bine si lucrez ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat.
Multa sanatate si numai bine iti doresc
Buna ziua,
As dorii sa stiu daca procura pe care am factu-o in 3-02-2010 pentru a-mi elibera un cazier judiciar mai este valabila si anul asta? Si daca cu aceasta procura poate sora mea sa mearga sa imi faca un nou certificat de nastere (nu il gaseste nicaieri si am nevoie de el urgent )., multumesc astept un raspuns urgent.