avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitatea unei procuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitatea unei procuri

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca procura pe care am factu-o in 3-02-2010 pentru a-mi elibera un cazier judiciar mai este valabila si anul asta? Si daca cu aceasta procura poate sora mea sa mearga sa imi faca un nou certificat de nastere (nu il gaseste nicaieri si am nevoie de el urgent )., multumesc astept un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:41, 15 Ianuarie 2011
Procura este valabila pana la revocare.Asta in cazul in care nu a fost facuta pt un anumit termen.Cititi-o cu atentie!
Multumesc pentru raspuns,
Dar am uitat sa specific ca pe accea procura scrie ca este pentru cazier juridic,si acum mie imi trebuie pentru a-mi face un nou certificat de nastere.Poate cu acceasi procura sa mearga sa imi faca certificatul de nastere?
Nu este pozibil. Trebuie inca uno nou. Mai ales ca sunt datele protegate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara letsoc letsoc Am si eu o intrebate. In vacanata vreau sa o iau pe sora mea de 12 ani la mine in Spania,fara pariniti mei.De ce acte sm nevoie? astept raspuns multumesc ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier loredanahanta loredanahanta cum e posibil sa nu iti poti scoate cazierul judiciar oriunde te-ai afla in tara asta in situtia in care ai nevoie urgenta de el si timpul nu iti permite sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere tabitasartor tabitasartor Am facut o procura surorii mele sa-mi preschimbe certificatul de nastere vechi. Mentionez ca domiciliez in alta localitate decat cea in care m-am nascut( ... (vezi toată discuția)