avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate adriana ion

Activitate adriana ion

Răspuns la discuția Hotarare irevocabila
va multumesc din suflet.eu de ex. conform hotararii celei vechi data de curtea de apel,irevocabila,trebuie sa iau copilul sambata aceasta intre orele 10.00-18.00.intrebarea ar fi:trebuie sa pastrez acelasi program? si daca il voi tine mai mult decat acest program pot avea probleme?

[ editat scris cu majuscule]
buna seara.cum anume se procedeaza cu acea ordonanta presedintiala si cam cat dureaza?
buna seara.am inteles ca in urma hotararii pe care o am ,aceea de exercitare a custodiei commune in lipsa unui program stabilit va trebui sa ne intelegem.nu reusesc sa ma inteleg cu fostul sot sub nici o forma,refuza sa comunice.am inteles ca va trebui sa ajungem din nou in instant,dar pana se va finaliza procesul ce se va intampla,adica eu cum pot vizita copilul?
va multumesc din suflet,mai precis o noua actiune in instant si un nou proces?
buna seara.am si eu o nelamurire.am avut un proces pt reincredintarea copilului meu in varsta de 8 ani care a ramas la tata.in urma procesului am primit o hotarare prin care mi s-a adims in parte apelul,adica am obtinut acea custodie comuna,copilul ramane in continuare sa locuiasca tot la tata,dar acolo in hotarare nu este specificat programul de vizita.aveti idee cum se procedeaza in astfel de cazuri?multumesc.
divortul s a terminat acum 1 an.copilul a fost incredintat tatalui deoarece eu am suferit o depresie dupa nasterea lui.acum ma simt foarte bine ,iar copilul are 6 ani si isi doreste foarte mult sa locuiasca cu mine.credeti ca il pot obtine?