avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarari irevocabile

divortul s a terminat acum 1 an.copilul a fost incredintat tatalui deoarece eu am suferit o depresie dupa nasterea lui.acum ma simt foarte bine ,iar copilul are 6 ani si isi doreste foarte mult sa locuiasca cu mine.credeti ca il pot obtine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
adriana ion, utilizator
Pentru continuare discutiei folositi optiunea raspunde; daca "faramitati "asa discutia, cei care vor dori sa va raspunda nu vor stii despre ce este vorba in fapt.
Pentru reincredintarea minorului ca si pentru oricare alt proces, este necesar sa contacati un avocat, sa-i expuneti situatia si astfel va fi stabilit onorariul.
In prinicipiu onorariul se stabileste in functie de criteriile prevazute in Statutul profesiei de avocat.
Nu stergeti mesajul initial pentru a-l inlocui cu altul, folosti optiunea raspunde dupa mesajul prin care ati primit raspunsul.
Daca ati avut o depresie. trebuie vazute actele..greu de spus asa fara vizualizarea acestora .
Consultati un avocat..pentru admiterea actiunii de reincredintare, va fi necesar sa probati ca imprejurarile avute de instanta la luarea acestei masuri s-au schimbat.
Banuiesc ca starea dvs. a contribuit la incredintarea minorului tatalui, ori in prezent tocmai situatia inversa trebuie sa o demonstrati si anume ca sunteti din toate punctele de vedere apta sa va cresteti copilul.
Mai mult decat atat vor trebui probate si conditiile de crestere si educare pe care le puteti oferi copilului dvs.
Angajati avocat.

Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor (11 ani si 5 luni) grecu cristian grecu cristian Cum obtin reancredintarea minorei daca aceasta a fost incredintata mamei in urma divortului.Acum copilul de 11 ani si 5 luni, sustine ca este agresata, fizic ... (vezi toată discuția)
Reincredintare maara maara Copilul implineste anul acesta 8 ani si fostul sot impreuna cu familia lui a inversunat copilul impotriva mea. Inainte de divort, relatia cu copilul era foarte ... (vezi toată discuția)
Am nevoie disperata de ajutor.va rog daca ma poate ajuta cineva. BogdanBalaj BogdanBalaj Ma numesc Balaj Bogdan Marius.As vrea daca se poate sa am o discutie cu un avocat care ma poate ajuta.Am 13 ani , parintii mei au divortat si in prezent sunt ... (vezi toată discuția)