avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie disperata de ajutor.Va rog daca ma poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie disperata de ajutor.Va rog daca ma poate ajuta cineva.

Ma numesc Balaj Bogdan Marius.As vrea daca se poate sa am o discutie cu un avocat care ma poate ajuta.Am 13 ani , parintii mei au divortat si in prezent sunt incredintat mamei.As dori din inima sa fiu reincredintat tatalui meu.Dar nu stiu cum trebuie procedat.Mama mea nu mia dat nici un ban din pensia alimentara care defapt era pentru mine si i-a cheltuit cum a vrut ea , am des certrui cu ea in care imi adreseaza injuri , am fost lovit de catre noul ai sot (am avut buza sparta , nasul spart si diverse complicatii ) va rog daca ma poate cineva sa aflu cum trebuie procedat pentru a fi reincredintat tatalui meu in regim de urgenta .

Cel mai recent răspuns: CrisB , utilizator 13:31, 20 Ianuarie 2011
ia legatura cu tatal tau,spune-i ce ti s-a intamplat si el te va ajuta cu siguranta
Ati discutat cu tatal dvs?
Numai el este in masura sa formuleze pe rolul instantei o actiune de reincredintare a minorului, respectiv a dvs.
Instanta va proceda la ascultarea dvs. cu privire la optiunea pe care o aveti cu privire la incredintarea tatalui dvs.
De asemenea, tatal dvs. va trebui dovedeasca prin probe, ca imprejurarile avute de instanta la luarea acestei masuri, s-au schimbat.
Va fi necesar sa angajeze avocat care sa-l consilieze pe parcursul procesului.
In primul rand puteti suna la numarul de telefon alocat protectiei copilului :116111 sa va plangeti de atitudinea mamei dumneavoastra.
Edit: numarul este pus la dipozitie gratuit, adica nu va costa nimic sa telefonati din ROMTELECOM, puteti suna de la orice post public.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Spirios, utilizator
Spirios a scris:

In primul rand puteti suna la numarul de telefon alocat protectiei copilului :116111 sa va plangeti de atitudinea mamei dumneavoastra.
Edit: numarul este pus la dipozitie gratuit, adica nu va costa nimic sa telefonati din ROMTELECOM, puteti suna de la orice post public.


DA,este o varianta foarte utila.
Daca veti proceda in acest mod sansele de a fi reincredintat tatalui vor creste foarte mult.
Asa cum v-au recomandat si colegii mei, primul pas este sa sunati la protectia copilului. Luati legatura si cu tatal dvs. Sunt singurele persoane care va pot ajuta.

Alte discuții în legătură

Buna! BogdanBalaj BogdanBalaj Ma numesc Balaj Bogdan Marius.As vrea daca se poate sa am o discutie cu un avocat care ma poate ajuta.Am 13 ani , parintii mei au divortat si in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului DarkCastra DarkCastra Buna seara...am si eu o problema...eu am divortat de sotul meu si el a obtinut custodia copilului....daca tatal copilului in varsta de 14 ani ,este alcoolic si ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)