avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna!

Ma numesc Balaj Bogdan Marius.As vrea daca se poate sa am o discutie cu un avocat care ma poate ajuta.Am 13 ani , parintii mei au divortat si in prezent sunt incredintat mamei.As dori din inima sa fiu reincredintat tatalui meu.Dar nu stiu cum trebuie procedat.Mama mea nu mia dat nici un ban din pensia alimentara care defapt era pentru mine si i-a cheltuit cum a vrut ea , am des certrui cu ea in care imi adreseaza injuri , am fost lovit de catre noul ai sot (am avut buza sparta , nasul spart si diverse complicatii ) va rog daca ma poate cineva sa aflu cum trebuie procedat pentru a fi reincredintat tatalui meu in regim de urgenta .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:41, 18 Ianuarie 2011
sa ceara tatal reincredintarea minorului, se va face iar ancheta sociala si intr-un loc si altul, te audiaza in camera de consiliu, spui ce ai patit si ca vrei la tata.

Luati legatura cu tatal dvs sa faca cerere in instanta pentru reincredintarea dvs catre el. In instanta veti fi asculatat si dvs si veti spune ca vreti sa locuiti cu tatal dvs.
Dar cum pot proceda ca acest proces sa se deschida cat mai repede deoarece acum se incheie semstrul scolar si asi putea sa fac mutare intre scolii ?
poate face cererea de reincredintare pe calea ordonantei presidentiale, se judeca in regim de urgenta.
e bine ca tata sa aiba avocat, orice greseala,e un pas inapoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie disperata de ajutor.va rog daca ma poate ajuta cineva. BogdanBalaj BogdanBalaj Ma numesc Balaj Bogdan Marius.As vrea daca se poate sa am o discutie cu un avocat care ma poate ajuta.Am 13 ani , parintii mei au divortat si in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Reincredintare custodie minor mark37 mark37 Buna ziua,am un baiat de 14 ani,,in clipa de fata,este la mama lui ,el a locuit cu mine 4 luni,si ca sa ma linistesc dupa despartire,lam trimis la mama lui,ea ... (vezi toată discuția)
Bunuri sechestrate intentionat maria1413 maria1413 Buna ziua. Pe scrut. Tata avea cateva bunuri depozitate intr-o anexa pe care a folosit-o timp de 20 de ani. El detin certificat de mostenitor dupa tatal lui pe ... (vezi toată discuția)