avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri sechestrate intentionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri sechestrate intentionat

Buna ziua. Pe scrut. Tata avea cateva bunuri depozitate intr-o anexa pe care a folosit-o timp de 20 de ani. El detin certificat de mostenitor dupa tatal lui pe acea cladire si ceva teren de langa anexa. Bunica a vandut de curand terenul unui fratele de al tatalui meu, zicand la notar ca nu exista mostenitori asupra terenului respectiv. Fratele tatalui meu are titlul de proprietate acum pe teren si nu vrea sa ne mai lase sa avem acces la bunurile noastre (zice sa mergem sa le luam). Cum trebuie sa procedam?
Puteti ataca c-v cumparare si titlul unchiului d-voastra in instanta, ca s-au facut cu fraudarea legii, si fals in declaratie...Succes.:(
Multumesc pentru raspuns, momentan l-am atacat cu ordonanta presidentiala si am pierdut, deoarece instanta a zis exact ceea ce-mi ziceti d-voastra, sa-i atacam titlul in instanta, apoi sa-i cerem sa deschida.
O sa facem o plangere penala la politie, credeti ca ajuta cu ceva? Am inteles ca trebuie sa mearga apoi la parchet si sa de-a lamuriri.
Mergeti cu actul dvs. de propietate la un avocat mai inati pentru a obtine o consultatie competenta . Procesul trebuie facut pe calea dreptului comun , nu pe ordonanta presedintiala , probabil nu ati dovedit urgenta .Nu va sfatuiesc sa porniti proces penal , ci unul civil care e mai sigur si anulati actele ilegale. Numai daca in timpoul procesului veti descoperi fraude m ajore puteti face in paralel si plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate MIHAI ESANU MIHAI ESANU BUNA ZIUA Cineva care ne poate ajuta . Sunteam patru frati ,si vrem sa stim daca suntem mostenitori la titlul de proprietate ,care a fost dobandit de tatal ... (vezi toată discuția)
Arendare teren ContSters42601 ContSters42601 Mostenirea dupa tatal defunct nu este dezbatuta .Avand in mana titlul de propietate a terenului tatalui defunct unul din fratii mostenitori arendeaza o ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare-cumparare problema ??? nelu_nedi nelu_nedi buna ziua.. sunt posesorul unui act de vinzare -cumparare incheiat intre mine si fratele meu, actul nu are nici o clauza si este scutit de or ce sarcina si ... (vezi toată discuția)