buna seara.am si eu o nelamurire.am avut un proces pt reincredintarea copilului meu in varsta de 8 ani care a ramas la tata.in urma procesului am primit o hotarare prin care mi s-a adims in parte apelul,adica am obtinut acea custodie comuna,copilul ramane in continuare sa locuiasca tot la tata,dar acolo in hotarare nu este specificat programul de vizita.aveti idee cum se procedeaza in astfel de cazuri?multumesc.
Nu va intelegeti cu tatal macar pe un program minim, sa nu ajungeti iar sa cheltuiti timp si bani in instanta?
Trebuie sa fi cerut poate de la bun inceput...
buna seara.am inteles ca in urma hotararii pe care o am ,aceea de exercitare a custodiei commune in lipsa unui program stabilit va trebui sa ne intelegem.nu reusesc sa ma inteleg cu fostul sot sub nici o forma,refuza sa comunice.am inteles ca va trebui sa ajungem din nou in instant,dar pana se va finaliza procesul ce se va intampla,adica eu cum pot vizita copilul?
Program vizita minor
maroma
Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
Exista o hotarare judecatoreasca de ordonanta presedintiala prin care s-a acordat program de vizita minor la ... (vezi toată discuția)