avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Activitate catalinmia

Activitate catalinmia

Ce măsuri pot lua autoritățile locale în cazul construrii unui imobil pe spațiul public (teren care aparține unei comune)?
Buna ziua.Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de ajutoarele de hrana care se dau ia primarii cit si cele pentru incalzire.Mentionez ca bunica are o pensie de 448 RON si nu detine proprietati.Va multumesc.
Discuție mostenire
va referiti la decesul bunicilor? faptul ca ei nu au venit sa se intereseze de bunici de 10 ani iar eu am stau cu ei de 14 ani nu conteaza in instanta deloc?
buna ziua.am doi bunici care au doi fii,tata si unchiul meu.unchiul a murit dupa care bunicii au facut acte de vinzare parintilor mei pe casa si o bucata de teren,iar mie acte de donatie scutita de raport pe restul proprietatii(teren),atunci eram inaintea unui divort iminent,care s-a si produs si bunica nu dorea sa se imparta terenul.pentru succesiune a mai ramas un teren de 11000mp.ce inseamna acea masa succesorala si daca donatia in acest caz poate fi atacata de veri si matusa.Mentionez ca locuiesc cu bunicii si am grija de ei de 15 ani. va multumesc foarte mult.