avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate tce16

Activitate tce16

Bună ziua! Începând cu jumătatea lunii iulie și pana la sfârșitul lunii septembrie am avut concediu de risc maternal. Acum, angajatorul m-a anunțat ca au fost refuzate la plata concediile mele, de către CAS, pe motiv ca cel din august și cel din septembrie nu au fost emise corect. Mai exact, acestea nu au fost emise în ultima zi din luna anterioara celei pentru care am solicitat concediul. Acum mi se cere sa merg cu ele la medicul de familie, pentru ca acesta sa le modifice. Se pot modifica? Cum?
Sunt sigura ca doctorul nu va ști cum, din moment de nu a știut nici cum se acorda corect.
Ce se întâmplă dacă nu reușesc sa rezolv aceasta problema? Cine va suporta plata acestor concedii?
Mulțumesc!
imi cer scuze daca s-a mai pus o intrebare asemanatoare...dar tocmai ce am primit o somatie de la [EDITAT] care m-a cam speriat un pic...in plic sunt doua foi:
-una care are ca titlu "Somatie Executare Silita" semnata de avocatul firmei [EDITAT], prin care imi cer sa le dau data si ora la care voi fi gasit acasa pentru inceperea procedurii preliminare a executarii silite
-a doua are ca titlu "Cerere catre executor", dar nu se mentioneaza catre care executor anume, si este semnata tot de avocatul firmei [EDITAT]
de pe acest forum am inteles ca trebuie sa primesc si o hartie de la executorul judecatoresc care se ocupa de "dosarul meu"...ceea ce nu am primit
mai mentionez ca a trecut foarte mult timp de cand nu am mai avut posibilitatea de a achita acest credit catre [EDITAT] si totusi pana acum nu am primit nimic de la ei
va rog mult sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, ce valoare are aceasta scrisoare pe care am primit-o
va multumesc!