Bună ziua! Începând cu jumătatea lunii iulie și pana la sfârșitul lunii septembrie am avut concediu de risc maternal. Acum, angajatorul m-a anunțat ca au fost refuzate la plata concediile mele, de către CAS, pe motiv ca cel din august și cel din septembrie nu au fost emise corect. Mai exact, acestea nu au fost emise în ultima zi din luna anterioara celei pentru care am solicitat concediul. Acum mi se cere sa merg cu ele la medicul de familie, pentru ca acesta sa le modifice. Se pot modifica? Cum?
Sunt sigura ca doctorul nu va ști cum, din moment de nu a știut nici cum se acorda corect.
Ce se întâmplă dacă nu reușesc sa rezolv aceasta problema? Cine va suporta plata acestor concedii?
Mulțumesc!
Numai emitentul concediului de risc maternal este in masura sa modifice formularul. Medicul de familie stie cum sa o faca. Va puteti adresa DJSP daca medicul se incurca.
Numai CAS poate accepta concediile la plata.
Concediu prenatal
iulian1983
Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)