ana_schlezinger
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna, am fost in situatie.Eu am achitat prin sms, intrucat locuiesc intr-o zona unde pot achita rovineta doar dupa ce parcurg 25 km cel mai apropiat peco. Surpriza in ziua respectiva nu a functionat sistemul si am trimis sms.cu datele la ora 13: 58, iar confirmarea am primito la.ora 14:00 si am primit acasa proces verbal ca am fost inregistrata la ora 13:59 circuland fara rovineta. Am facut contestatie dar judecatorul a considerat ca rovineta trebuie achitata inainte de a circula pe drumurile judetene.
Am fost data in judecata de Sc Vital SA pentru neplata unor facturi de apa si canalizare din 2015( mentionez ca nu am contract cu aceasta firma apa pe care o consum este din sursa proprie iar de canalizare nu beneficiem inca ) este normal sa se deschida dosar de executare silită fara prezenta partilor ?
In anul 2008 am cumparat un imobil in care locuiesc , in momentl cumpararii vanzatorul mi-a comunicat ca nu trebuie sa platesc apa intru-cat porovine din sursa proprie , la inceputul anului 2010 furnizarea apei potabile din localitate a fost preluata de o firma care ar fi trebuit sa imbunatateasca furnizarea si calitatea apei dar aceasta nu a facut decat sa emita facturi in baza unei hotarari de consiliu local.Poate firma s-a ma oblige sa platesc facturile emise in baza unei astfel de hotarari ?