avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O firma de prestari servicii poate sa obtina ordin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O firma de prestari servicii poate sa obtina ordin judecatoresc prin care s-a ma oblige sa platesc contravaloarea unor facturi in afara unui contract inter parti ?

In anul 2008 am cumparat un imobil in care locuiesc , in momentl cumpararii vanzatorul mi-a comunicat ca nu trebuie sa platesc apa intru-cat porovine din sursa proprie , la inceputul anului 2010 furnizarea apei potabile din localitate a fost preluata de o firma care ar fi trebuit sa imbunatateasca furnizarea si calitatea apei dar aceasta nu a facut decat sa emita facturi in baza unei hotarari de consiliu local.Poate firma s-a ma oblige sa platesc facturile emise in baza unei astfel de hotarari ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:51, 17 Ianuarie 2011
analizati hotarirea CL si vedeti ce obligatii aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura - servicii , fara contract incheiat ! tutu12 tutu12 ..O societate care a preluat de la o Primarie , servicii de furnizare a APEI , emite si trimite facturi de APA POTABILA - catre persoane fizice , fara a fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential ... mihaix1 mihaix1 Buna ziua, Un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential si a sapat puturi de alimentare cu apa la fiecare bloc. Sub pretextul ca societatea de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea apei potabile gaspari gaspari Buna seara. Sunt un locuitor dintr-un cartier din periferia unei comune de langa Tg Mures. In urma cu 3 ani am cumparat o casa la cheie in acest cartier, cu ... (vezi toată discuția)