avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... EMITERE FACTURA - SERVICII , FARA CONTRACT INCHEIAT !
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

EMITERE FACTURA - SERVICII , FARA CONTRACT INCHEIAT !

..O societate care a preluat de la o Primarie , servicii de furnizare a APEI , emite si trimite facturi de APA POTABILA - catre persoane fizice , fara a fi incheiate contracte individuale ! ....cu toate ca pe facturile emise , exista un numar de contract !!!!
.....Apa nu este potabila ( este colectata din albia unui rau ) ! ...si cu toate astea , ea este facturata ca - ,,APA POTABILA " !!!!
....Ce este de facut !!!???
Multumesc !!!!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:31, 30 Mai 2020
Probabil firma a încheiat cu primăria un contract de furnizare apa potabila în baza căruia primăria furniza apa către utilizatori. Ati avut încheiat contract individual încheiat cu primăria? Solicitati lămuriri la primarie iar în privința calității apei puteți face o sesizare la direcția de sănătate publica și sa cereți ai buletinele de analiza aapei pe care ar trebui sa le facă firma furnizoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma de prestari servicii poate sa obtina ordin judecatoresc prin care s-a ma oblige sa platesc contravaloarea unor facturi in afara unui contract inter parti ? ana_schlezinger ana_schlezinger In anul 2008 am cumparat un imobil in care locuiesc , in momentl cumpararii vanzatorul mi-a comunicat ca nu trebuie sa platesc apa intru-cat porovine din sursa ... (vezi toată discuția)
Oprire apa la tot blocul BX BX Datorita a doi datorinci din 50 care nu si-au achitat facturile la apa, asociatia a primit o notificare de la compania de apa ca vor opri apa in tot blocul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential ... mihaix1 mihaix1 Buna ziua, Un anumit dezvoltator a construit un ansamblu rezidential si a sapat puturi de alimentare cu apa la fiecare bloc. Sub pretextul ca societatea de ... (vezi toată discuția)