avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate gabiy08

Activitate gabiy08

Răspuns la discuția probleme cu bancile
multumesc frumos pentru sfat domnul Jocandi si gi_jane2
:ok::yes:
salut , am si eu o problema cu bancile
am niste rate la banca de nevoi personale pe numele meu fara giranti si fara garantie doar cu adeverinta de salariu .
parintii mei siau luat o masina si le este frica sa o inscrie pe numele lor, zice ca le o ai bancile. as vrea sa stiu daca pot sa faca asta .
va multumesc
Discuție taxa auto
buna seara. am si eu o intrebare in legatura cu taxa auto de prima inmatriculare. am cumparat un opel corsa din 1994 cu motor de 1195 cc euro 2 si as vrea sa stiu cat mar ajunge taxa cu tot ce trebuie sa o inscriu pe numele meu daca se poate va rog frumos. multumesc
salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni din cauza ca nu mai am servici . am primit acum o ordonanta de plata care scrie asa ;;; VA ATRAGEM ATENTIA ASUPRA CARACTERULUI DE TITLU EXECUTORIU AL CONTRACTULUI DE CREDIT BANCAR,SEMNAT DE DVS,ASTFEL EXECUTAREA SILITA A BUNURILOR DVS SE VA FACE FARA NICI UN ALT DEMERS PREALABIL.''''''' .. tin sa mentionez ca nu am girat cu nimic si nici nu am nimic pe numele meu .dar la parinti le este frica ca le ia casa. as dori si eu un raspuns daca se poate. va multumesc frumos.