avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Monstru

Activitate Monstru

Exista vro modalitate sa intarzii recursul? Pot depune acum o cerere dupa care in cateva zile sa fac o completare a actelor?
Din cauza unui avocat incompetent trebui sa scriu un recurs am cateva ore la dispozitie.

Recursul este la un contract de intretinere, pronuntarea judecatorului a fost 1/2 reclamanta si 1/2 paratul, la recurs se poate pierde cota de 1/2 din propietate ai reclamantei?

In recurs scriu casare sau rejudecarea ?

Contractul a fost incheiat intre parinti si fiu, tatal a decedat si fiul a luat 1/2 partea tatalui. Din aceasta cota de 1/2 mama poate lua si ea?
Răspuns la discuția Contract de intretinere
Nu a existat un astfel de document
M&A semneaza un contract de intretinere cu X, in momentul cand a semnat a fost foarte bolnav, dupa 7 zile a decedat. M nu avea discernamant se poate declara nul actul semnat? X nu a suportat cheltuielile de imormantare si celalate (pomeni, parastase)
eumarian a scris:

De unde stiti ca v-a contactat chiar suportul si nu e o pacaleala? Si care e sanctiunea daca nu le dati datele?

Daca chiar ei sunt, au voie sa va ceara niste date exacte de buletin (desi nu neaparat copia acestuia) daca ati castigat un premiu si trebuie sa vi-l trimita. In acest caz va trebui sa va prezentati cu buletinul la ridicarea premiilor de la posta / banca / curier.

Nu este o pacaleala, este chiar suportul respectiv, este putin bizar faptul sa-ti ceara sa te indentifici sa vada daca tu esti propietarul acelui cont, dat find faptul ca la inregistrare nu s-a cerut date cu caracter personal, nu s-a castigat nici-un premium si find un minor sa-i dau datele unui necunoscut.
BX a scris:

Contul/jocul este gratuit sau cu plata ?
Refuza furnizarea copiei pentru ca nu au baza legala sa ceara asa ceva.

Jocul este gratuit
Salut, joc un joc pe browser online, astazi suportul (angajatul firmei de jocuri) mi-a cerut o copie de pe un act de indentitate, sa vada daca eu sunt propietarul contului respectiv, asa a spus el, la crearea contului nu mi s-a cerut date cu caracter personal, doar adresa de e-mail, am cautat in termeni contractuali nu sau modificat, am creat un cont nou nu mi s-a cerut date cu caracter personal, am intrebat pe colegi din joc, lor nu li sau cerut. sunt minor ce sa fac?