avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate expertplay65

Activitate expertplay65

Am plătit lunar vechime pe cartea de muncă la una din cele două societăți care sunt cu aceiași denumire RO TAXI, strada Griviței nr 18, Constanța. Nu știu care din ele poate fi, măcar sa pot afla arhivatorul pentru a solicita o adeverință. Mulțumesc frumos.

Cornel Vasile a scris:

Ati lucrat la ambele societati ?

Buna seara
As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, RO TAXI SRL, Cod Unic de Înregistrare 6814245, Nr. Înmatriculare J09/1939/1994, EUID ROONRC.J9/1939/1994 sau RO TAXI SRL, Cod Unic de Înregistrare 2408066, Nr. Înmatriculare J13/1085/1991, EUID ROONRC.J13/1085/1991, din Constanta
Va multumesc
Bună ziua, sunt angajat la o instituție în cadrul Ministerului Culturii, ca muncitor calificat cu funcție de șofer profesionist transport persoane categoria D. La solicitarea verbală a managerului am absolvit și cursurile de manager de transport, post ocupat doar câteva luni. De la angajarea mea din anul 2017, în afara de controlul de medicina muncii pe care îl plătește instituția, plătesc controlul medical și testul psihologic anual specific șoferilor profesioniști. Se refuză de conducere plata contravaloarei acestor controale inclusiv cea de manager de transport. Ulterior am fost depistat cu o forma ușoară de diabet și efectuez controlul periodic la 6 luni. În curând îmi expira și atestatul profesional. Spuneți va rog cine trebuie sa plătească aceste plăti? Menționez ca anterior am lucrat la alte instituții bugetare unde contravaloarea acestor controale au fost suportate de instituții. Va mulțumesc.
Ma poate ajuta cineva ?
Bun gasit
Am lucrat 14 ani la o societate din jud. Ilfov, care se ocupa cu deservirea aeronavelor cu combustibili ( kerosen ) pe mai multe aeroporturi din tara ( Otopeni, Mihail Kogalniceanu, etc ) in functia de sofer- operator alimentare aeronave. Conform fisei postului m-am ocupat cu receptia combustibililor de aviatie in perimetrul aeroportului, asigurarea calitatii combustibililor pe timpul depozitarii, operatii de intretinere si verificare a echipamentelor, alimentarea aeronavelor cu kerosen, dupa parerea mea se poate incadra la grupa a II a de munca, manipularea produselor petroliere. Nu am beneficiat de nici un fel de spor (sporuri de aeroport, antena, conditii grele). Detin o fisa de risc individuala, cartea de munca, adeverinta de vechime cu incetarea activitatii, contract de munca. Ce sfat imi puteti da in acest sens?