avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind ...

Buna seara
As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, RO TAXI SRL, Cod Unic de Înregistrare 6814245, Nr. Înmatriculare J09/1939/1994, EUID ROONRC.J9/1939/1994 sau RO TAXI SRL, Cod Unic de Înregistrare 2408066, Nr. Înmatriculare J13/1085/1991, EUID ROONRC.J13/1085/1991, din Constanta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:48, 5 Noiembrie 2024
Ati lucrat la ambele societati ?
Am plătit lunar vechime pe cartea de muncă la una din cele două societăți care sunt cu aceiași denumire RO TAXI, strada Griviței nr 18, Constanța. Nu știu care din ele poate fi, măcar sa pot afla arhivatorul pentru a solicita o adeverință. Mulțumesc frumos.

Cornel Vasile a scris:

Ati lucrat la ambele societati ?

Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
expertplay65, utilizator
Vechimea in munca nu se plateste , ati avut contract de asigurare sociala ? ..Daca da, pe ce perioada?
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !mai pot da adeverință pt.vechime in muncă dacă ... Emil 54 Emil 54 Buna ziua !Mai pot da adeverință pt.vechime in muncă dacă societatea e radiată? (vezi toată discuția)