avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua !Mai pot da adeverință pt.vechime in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua !Mai pot da adeverință pt.vechime in muncă dacă ...

Buna ziua !Mai pot da adeverință pt.vechime in muncă dacă societatea e radiată?
Cel mai recent răspuns: Emil 54 , utilizator 10:07, 25 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detinatorul de arhiva poate emite adeverinta de vechime in munca.
acest răspuns util

POPA GHEORGHE a scris:

Detinatorul de arhiva poate emite adeverinta de vechime in munca.

Eu sunt deținătorul de arhivă,,firma radiată a fost a mea.E vorba anii 2001 2007.Cartea de muncă a fost pierdută.
Adeverința trebuie să menționeze data,numele meu ca acționar unic,faptul că firma e radiată.. perioada lucrata și veniturile brute?

acest răspuns util
Ați avut c.i.m.?

Societatea era înregistrată la ITM?
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

Cornel Vasile a scris:

Ați avut c.i.m.?

Are Nr de cod de fiscal,totul e in regulă cu ITM.Societatea a fost înregistrată în București și a avut punct de lucru în Constanța.
Emil 54 a scris:

Cornel Vasile a scris:

Ați avut c.i.m.?

Are Nr de cod de fiscal,totul e in regulă cu ITM.Societatea a fost înregistrată în București și a avut punct de lucru în Constanța.

Persoana a avut CIM.
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2022
Emil 54, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, ... Denisa7 Denisa7 Buna seara, Prin ce document poate fi dovedita vechimea in munca, pentru perioada 2010-2013, in situația in care nu detin adeverinta de la angajator, iar ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)