avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate vasilescu victor

Activitate vasilescu victor

ce pot face in situatia in care ma aflu? copilul este incredintat mamei.eu am program de vizitare pe care nu il pot pune in aplicare. mama este cetatean r.p. moldova si presupun ca a plecat cu copilul din tara. ce pot face legal sa-mi pot vedea copilul?
Răspuns la discuția poate scoate copilul din tara?
pot cu ajutorul dumneavoastra sa fac ceva in acest sens? adica sa se stabileasca ramanerea minorului in romania.
ce ma ingrijoreaja este faptul ca baiatul meu poate ajunge intr un loc sau mediu rau.
va mai fac o precizare care ma gandesc ca poate ar fi de vreun ajutor.am facut copilul in romania eu sunt cetatean roman copilul are tot cetatenie romana mama are cetatenie modoveneasca.varsta copilului este de un an si jumatate si din ce a ti spus dumneavoastra daca ia fost incredintat poate face ce vrea cu el.eu ce ma fac de exemplu daca dispare cu el si gata sau cum al mai vizitez daca nu voi sti nimic de el.
sunt divortat si in urma divortului copilul a fost incredintat mamei. mama copilului este cetatean moldovean cu drept de sedere in romania. are dreptul sa scoata copilul din tara?(deja a facuto de doua ori,cum a fost posibil ?) in viitor vrea sa sa se recasatoreasca si sa plece cu el definitiv din romania. ce pot face pentru a inpiedica acest lucru.