avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate mihai777

Activitate mihai777

Răspuns la discuția acte cesionare
mai are cineva alte lamuriri?? sa-mi dea?
model pentru hotararea aga?
tarife percepute de registru/avocatii sau altcineva??

multumesc
Răspuns la discuția acte cesionare
am fost azi la reg com si inafara de un formular de cerere si un a4 cu actele necesare nu am obtinul. am intrebat de taxe si au fost foarte evazivi - parca-i injuram. pana la urma mi-a zis o tanti ceva de 100ron/pagina/maxim 2000caractere. In hartia cu actele necesare scrie ca in prima etapa trebuie cererea (pe care o am) si hotararea aga, pe care nu stiu sa o compun. exista hotarare tip ??
Discuție acte cesionare
are cineva idee cat costa taxele la registru comertului pentru a cesiona o firma.
firma este in bucuresti si isi va pastra sediul si domeniile de activitate. se schimba actionariatul si administratorul. eu cu celalalt asociat iesim din firma si preia firma alta persoana
onorariul unui avocat pentru a se ocupa de asta cit o fi??
modele de acte pentru asta unde gasesc (hotararea aga)?
de notar e nevoie??


multumesc:)
Răspuns la discuția insolventa
este pe forumul acesta cineva care poate sa-mi raspunda concret la intrebarile mele??
Răspuns la discuția insolventa
va rog sa ma lamuriti si cu problema cealalta. daca se atrage raspunderea admin, poate sa-i fie afectata activitatea in alta firma in care este asociat si administrator. si in cazul in care nu are nici un bun pe numele sau, poate afecta bunurile sotiei dobandite inainte de casatorie??
multumesc
Discuție insolventa
ma intereseaza care este raspunderea administratorului in cazul in care firma este in insolventa si are datorii la fisc si terti. daca va fi afectata alta firma la care administratorul este asociat (si administrator), in ce masura sunt este afectata averea personala?? este cazul sa iasa din cealalta firma?? Bunurile personale (casa ) este pe numele sotiei dinaite de casatorie.

multumesc