avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte cesionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte cesionare

are cineva idee cat costa taxele la registru comertului pentru a cesiona o firma.
firma este in bucuresti si isi va pastra sediul si domeniile de activitate. se schimba actionariatul si administratorul. eu cu celalalt asociat iesim din firma si preia firma alta persoana
onorariul unui avocat pentru a se ocupa de asta cit o fi??
modele de acte pentru asta unde gasesc (hotararea aga)?
de notar e nevoie??


multumesc:)
Cel mai recent răspuns: mihai777 , utilizator 14:12, 18 Februarie 2011
Buna ziua,
aproximez in jurul sumei de 700 lei costurile de cesionare, toate actele necesare le gasiti la ORC. Nu va trebuie avocat, le puteti face intreband la ORC.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
ContSters191851, utilizator
am fost azi la reg com si inafara de un formular de cerere si un a4 cu actele necesare nu am obtinul. am intrebat de taxe si au fost foarte evazivi - parca-i injuram. pana la urma mi-a zis o tanti ceva de 100ron/pagina/maxim 2000caractere. In hartia cu actele necesare scrie ca in prima etapa trebuie cererea (pe care o am) si hotararea aga, pe care nu stiu sa o compun. exista hotarare tip ??
Consultanta si asistenta nu sunt gratuite nici la Registrul Comertului..
mai are cineva alte lamuriri?? sa-mi dea?
model pentru hotararea aga?
tarife percepute de registru/avocatii sau altcineva??

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare la registru comertului andreakvcs andreakvcs m-ar inetersa ce documente sunt necesare la Registrul comertului pentru cesionarea de actiuni la persoane fizice in cazul unui SA. (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale zuzi zuzi Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)