avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente necesare la Registru Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente necesare la Registru Comertului

m-ar inetersa ce documente sunt necesare la Registrul comertului pentru cesionarea de actiuni la persoane fizice in cazul unui SA.

Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 11:17, 30 Aprilie 2010
Înregistrara cesiunii de acțiuni la ORC nu este obligatorie în această situație,fiind suficientă înregistrarea în Registrul Acționarilor societății. În situația acționarilor semnificativi, puteți efectua înregistrarea cesiunii la ORC în baza următoarelor documente:
- convocator AGA
- hotărâre AGA cesiune acțiuni
- contractul de cesiune
- act constitutiv actualizat
- taxele de registru

andreakvcs a scris:

m-ar inetersa ce documente sunt necesare la Registrul comertului pentru cesionarea de actiuni la persoane fizice in cazul unui SA.




Pe site-ul Registrului Comertului gasiti pe atat lista cu documentele necesare cat si cererile ce trebuie depuse.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt inregistrare cesiune de actiuni herculeroco herculeroco In cazul cand un actionar cesioneaza actiunile sale catre o persoana din afara societatii, care ar fi actele necesare pt inregistrarea cesiunii in Registrul ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de o cesiune de actiuni Instantlife Instantlife Buna ziua, Avem o societate inchisa pe actiuni, cu actiuni nominative in forma dematerializata. Un actionar minoritar isi vinde pachetul de actiuni (sa ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)