este vorba doar de un singur copil....instanta a hotarat ca el sa plateasca 25% din venitul minim....dar nu plateste...am facut n plangeri la politie iar de acolo plangerea a plecat la parchet iar dupa un an si jumatate primesc raspuns de la parchet ca nu plateste pensia din rea credinta ci pt ca nu are nici un venit....::(
acum 4 ani am inaintat actiunea de divort fiind la miloc un copil.....sentinta spune ca mi se incredinteaza mie copilul spre crestere si educare si il obliga pe el la plata pensiei alimentare in cuantum de 25% DIN SALARIUL MINIM PE ECONOMIE pana la majoratul copilului....in 4 ani nu a platit decat cateva luni pensie alimentara si asta numai cand faceam plangere la politie....acum nu mai plateste deloc pe motiv ca nu are cu ce...mentionez ca nu are un serv cu carte de munca ci o firma de constructii la care este asociat unic insa nu depune la finante declaratii si bilanturi si astfel el nu figureaza cu venituri....e ce se intampla asta?...nu este posibil....cum sunt facute legile in tara asta?....ma poate lamuri si pe mine cineva?....va multumesc:(