avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

in concluzie....daca fostul sot nu are un venit stabil nu este obligat la plata pensie alimentare?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:40, 19 Ianuarie 2011
Ba da.Instanta poate hotara sa plateasca un procent in functie de nr.de copii la salariu minim pe economie.
este vorba doar de un singur copil....instanta a hotarat ca el sa plateasca 25% din venitul minim....dar nu plateste...am facut n plangeri la politie iar de acolo plangerea a plecat la parchet iar dupa un an si jumatate primesc raspuns de la parchet ca nu plateste pensia din rea credinta ci pt ca nu are nici un venit....::(
Nu are bunuri ca sa puteti sa faceti executare silita asupra acestora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei cu rea credinta...cum dovedesc? RAMOnaBC RAMOnaBC buna ziua...neplata pensiei alimentare din rea credinta...cum dovedesc eu ca e rea credinta?nu lucreaza cu carte de munca....face bani din ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie - caz de rea credinta? RaalManitiu RaalManitiu Buna Ziua, Va solicit sprijinul sau sfatul cu urmatoarea problema: De curand am introdus la parchetul de pe langa Jud Sect 1 plangere prealabila ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara danaru danaru Va rog sa-mi spuneti, ptr recuperarea pensiei alimentare, e imperios necesar un avocat? sau e suficient sa depun eu singura acea cerere catre ... (vezi toată discuția)