avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... referitor la pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

referitor la pensia alimentara

acum 4 ani am inaintat actiunea de divort fiind la miloc un copil.....sentinta spune ca mi se incredinteaza mie copilul spre crestere si educare si il obliga pe el la plata pensiei alimentare in cuantum de 25% DIN SALARIUL MINIM PE ECONOMIE pana la majoratul copilului....in 4 ani nu a platit decat cateva luni pensie alimentara si asta numai cand faceam plangere la politie....acum nu mai plateste deloc pe motiv ca nu are cu ce...mentionez ca nu are un serv cu carte de munca ci o firma de constructii la care este asociat unic insa nu depune la finante declaratii si bilanturi si astfel el nu figureaza cu venituri....e ce se intampla asta?...nu este posibil....cum sunt facute legile in tara asta?....ma poate lamuri si pe mine cineva?....va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:41, 19 Ianuarie 2011
atat timp cat nu are cum sa dovedeasca ce venituri are,degeaba....si eu am patit la fel,am depus mii si mii de plangeri la politie si mi-au zis ca daca nu lucreaza cu forme legale sau nu declara veniturile,nu am ce sa fac....:(
asa ceva nu se poate....de ce sunt legile numai pentru unii?...au o obligatie fata de acesti copii....:((
Va rog sa nu mai deschideti topicuri separate pentru aceeasi problema. Acest lucru contravine regulamentului de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - adulter iony32 iony32 buna ziua am o intrebare pt cei care au mai fost in situati de acest fel .sotia ma inselat si vreau sa divortez dar as vrea sa stiu cine plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara glodici glodici Buna ziua! Fosta sotie trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara din anul 2014. I-am facut plangere penala si am reusit a recuperez 1100 lei.E si in ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare florykutz florykutz In urma divortului de fostul sot in 2003,minora fiindu-mi incredintata mie,acesta a fost obligat pt plata unei pensii alimentare de 70 ron.Incepand cu anul ... (vezi toată discuția)