avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate catig

Activitate catig

Nu mi s-a emis pv, decat autorizatie de reparatie
Am verificat si are RCA la Omniasig. Daca obtin nr de telefon al persoanei respective, si incerc sa-l contactez, se considera abuz din partea mea?
Buna ziua,
Mi-am gasit autoturismul ,parcat regulamentar (cca 30min) pe o strada cu sens unic , avariat, iar autorul disparut de la locul faptei. 2 martori mi-au dat nr de inmatriculare al autovehiculului care a produs accidentul. Pana in momentul in care eu am ajuns la autoturism, unul dintre martori a oprit un echipaj de politie si a declarat ce s-a intamplat, respectivii agenti notandu-si nr de inmatriculare ale ambelor autoturisme. Am mers si am declarat la politie, spunandu-mi-se ca cealalta parte are termen 24 ore sa se prezinte. Dupa 24 ore , timp in care persoana respectiva nu s-a prezentat, am mers la aceeasi sectie de politie si am facut reclamatie impotriva conducatorului autoturismului respectiv, si mi-au transmis ca ma vor suna ei. Care este termenul legal in care agentii de politie ma pot contacta ? Daca persoana merge la alta sectie de politie si declara ca si-a avariat autoturismul in alte conditii, si efectueaza reparatia, cum pot sa dovedesc ca ea este autorul accidentului, fara a se ajunge la instanta?
Va multumesc.
Buna ziua. Un barbat nascut la 01.04.1952 si 32 de ani stagiu de cotizare isi poate depune dosarul pt pensie anticipata?