avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se poate pensiona anticipat?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se poate pensiona anticipat?

Buna ziua. Un barbat nascut la 01.04.1952 si 32 de ani stagiu de cotizare isi poate depune dosarul pt pensie anticipata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:56, 19 Ianuarie 2011
1. Pentru a beneficia de pensie anticipata partiala trebuie sa aiba varsta de 60 de ani si un stagiu de cotizare de minimum 35 de ani.
2. Pentru pensie anticipata trebuie sa aiba varsta de 60 de ani si un stagiu de cotizare de minimum 43 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata Levente80 Levente80 Buna ziua. Tatal meu s-a nascut pe data de 11 martie 1952 si are 32 ani lucrati.Exista o modalitate sa iasa la pensie? (vezi toată discuția)
Care este procentul de diminuare a pensiei anticipate partiale? olga2011 olga2011 datorita muncii in grupa 1 de munca timp de 8 ani mi se reduce varsta de pensionare cu 1an si jumatate ,as dori sa stiu care este penalizarea daca m-as ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata daia ileana daia ileana Buna ziua . Am o ruda nascuta in 06.02.1951, (barbat) care are 17 ani, 9 luni(mai mult sau mai putin o luna)vechime pe cartea de munca, iar dintre acestia 2 ... (vezi toată discuția)