avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin66

Activitate cosmin66

O sa merg sa imi pun viza de flotant zilele astea...Am tot amanat, am zis ca nu este asa de importanta, dar vad ca este... Sunt curios pe ce adresa o sa-mi trimita amenda, daca o sa trimita... Probabil pe cea veche, a parintilor... Pana azi nu au primit nimic. Multumesc pentru raspuns!
Sunt proprietarul unei garsoniere si azidimineata a venit Politia in razie din usa in usa si cereau buletinele la control la 6 dimineata... Politistul, fara sa se prezinte mi-a cerut buletinul si a constatat ca nu am viza de flotant trecuta, imi expirase de ceva timp... Pe buletin inca mai am adresa parintilor mei... Mi-a inapoiat buletinul si din mers mi-a zis k o sa-mi trimita amenda acasa prin posta in valoare de 70 lei. Mi-a luat datele de pe buletin, dar nu mi-a facut proces verbal pe loc... Asa se procedeaza? Sau a vrut doar sa ma sperie si sa nu ma astept la nici o amenda?
ionut12345 a scris:

are datele tale, putea sa faca altul si sa il primesti prin posta.. sau direct la primarie

Chiar daca nu il semnez? Am semnat doar un proces verbal...
Am fost oprit de politie pentru ca am trecut pe culoarea galbena a semaforului si nu aveam centura pusa. Dupa ce mi s-au cerut actele, politistul a constat ca imi expirase asigurarea obligatorie de aproximativ 2 saptamani. Am luat amenda pentru ca am trecut pe galben si centura si mi s-a spus ca daca vin in termen de 2 ore in acelasi loc cu asigurarea facuta, ma iarta si nu imi da amenda ptr asta. Eu nu m-am prezentat insa cu asigurarea cea noua la el, nici nu am facut alta. Imi mai poate da amenda??? A facut doar un singur proces verbal, pe care l-am semnat si in care nu era mentionata asigurarea. Poate sa-mi faca ulterior altul si sa mi-l trimita acasa?
adrianmarin a scris:

Buna ziua !
Cred ca cel mai bine era sa definitivati vanzarea-cumpararea acum , fara complicatii ulterioare (sunt destui patiti!!!) . Ramane la aprecierea dvs. , insa costurile perfectarii actelor nu sunt asa de mari , iar daca respectivul doreste cu adevarat tranzactia o va face ...

Va multumesc pentru raspuns... Am stat si m-am gandit mai bine... Nu o sa-i vand masina... De exemplu, masina este la el si o sa primeasca o amenda ptr ca nu a platit parcarea sau il prinde vreun radar fix... mie o sa-mi vina amenzile acasa, nu lui... sau intr-un caz mai grav o sa faca vreun accident si fuge de la locul faptei... masina fiind pe numele meu cine stie ce se va intampla.... Sau face accident si nu se mai merita sa o repare, el nu o s-o mai treaca in veci pe numele lui si imi va da mie batai de cap cu radierea sau mai stiu eu ce... Apropo de costurile actelor pe numele lui, spunea ca il costa cu totul vreo 700 lei...
Am o intrebare... Vreau sa-mi vand masina, iar unul din potentialii cumparatori mi-a propus sa ii vand masina, dar sa nu o treaca inca pe nume...decat peste vreo 4 luni, sub pretextul ca acum nu are bani necesari de inmatriculare... A zis ca imi da banii pe masina si sa tin eu cartea de identitate a masinii. Probabil sa facem doar actul de vanzare cumparare...iar cand face el rost de bani va platii impozitul pe tot anul al masinii si atunci vom rezolva cu restul actelor. Sa ii dau masina fara cartea de identitate?