avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaiordan

Activitate mihaelaiordan

Răspuns la discuția Abuz banca documente Prima Casa
Da le-am comunicat si cu toate acestea cer incontinuare acel act...
Buna ziua.
Luni, 08.02.2016 am depus la banca Raiffeisen actele solicitate initial pentru dosar Prima Casa. Vineri 12.02.2016 ne-a fost comunicat faptul ca dosarul este incomplet pentru ca mai trebuie contractul de vanzare-cumparare de la proprietarul anterior celui de la care achizitionam imobilul. Este legal sa solicite acest contract? Proprietara de la care vrem sa achizitionam nu are de unde sa-l ia, a fost la notarul cu care a incheiat ea contractul de vanzare-cumparare, si i s-a comunicat ca nu se poate elibera decat fostului proprietar, prin cerere. Acesta este plecat din tara.Consider ca este un abuz aceasta solicitare. Cum putem rezolva? #-o
Buna ziua!Va cer si eu un sfat:ce trebuie sa faca tatal meu in cazul in care nu a stiu ca trebuie scanata cartea de munca.Mentionez ca d-lui este in somaj si are cartea
de munca acasa.S-a prezentat ieri, 20.01.2011, la ITM si nu i-a mai fost primita cartea de munca deoarece s-a incheiat procesul de scanare si a fost trimis acasa "sa astepte noile reglemetari guvernamentale".In acest caz cum se procedeza?Am citit ca se vor da amenzi pt cei care nu au predat cartea de munca la scanat?Este adevarat?
Multumesc pentru atentie!