avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz banca documente Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz banca documente Prima Casa

Buna ziua.
Luni, 08.02.2016 am depus la banca Raiffeisen actele solicitate initial pentru dosar Prima Casa. Vineri 12.02.2016 ne-a fost comunicat faptul ca dosarul este incomplet pentru ca mai trebuie contractul de vanzare-cumparare de la proprietarul anterior celui de la care achizitionam imobilul. Este legal sa solicite acest contract? Proprietara de la care vrem sa achizitionam nu are de unde sa-l ia, a fost la notarul cu care a incheiat ea contractul de vanzare-cumparare, si i s-a comunicat ca nu se poate elibera decat fostului proprietar, prin cerere. Acesta este plecat din tara.Consider ca este un abuz aceasta solicitare. Cum putem rezolva? #-o
Cel mai recent răspuns: mihaelaiordan , utilizator 20:16, 16 Februarie 2016
Poi si cei de la Raiffeisen ce au spus? Le-ati comunicat situatia?
Da le-am comunicat si cu toate acestea cer incontinuare acel act...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prima casa1 scoatere codebitor toma1983 toma1983 Buna ziua, Trecand direct la subiect, problema mea este urmatoare: am divortat si am impreuna cu fosta sotie un apartament cumparat cu prima casa 1. Am ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare imobil prima casa mamazzz mamazzz Doresc sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa. Am fost la notar sa facem antecontractul si am intampinat probleme din partea notarului referitor la ... (vezi toată discuția)
Desfacerea unui act de vanzare -cumparare cu uzufruct viager valenuta valenuta Mie si fostului meu sot ni s a facut un contract de vanzare -cumparare cu uzufruct viager.Dupa divortul nostru ,persoana respectiva vrea sa ne strice actul(nu ... (vezi toată discuția)