avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate alienware

Activitate alienware

Răspuns la discuția Clauza fidelitate
freeelis a scris:

Parerea mea este ca aceasta clauza este o obligatie dependenta de durata c.i.m.

Da...exprimarea mea juridica nu este una perfecta pentru ca nu am cunostiinte in acest domeniu.
Ca sa concluzionam, daca semnez acest act aditional (ce contine obligatia de fidelizate) atata timp cand lucrez la societate am obligatia de confidentialitate si neconcurenta.Fiind vorba despre un post pe o perioada neterminata, desfacerea c.i.m se va face prin acordul partilor, moment in care obligatia de fidelitate va deveni nula.
Corect?
freeelis a scris:

Este valabila atata timp cat este valabil si c.i.m. ...

Deci nu poate continua atata timp cat c.i.m se desface...indiferent de imprejurare.
Este o obligatie dependenda de c.i.m si nu individuala.
Am inteleg corect?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Daca voi semna actul aditional aceasta obligatie de fidelitate este valabila atata timp cat sunt angajat sau si dupa incetarea colaborarii (acord ale ambelor parti)?
Ma poate ajuta cineva cu o detaliere a acestei clauze?
Trebuie sa semnez un act in care este mentionata si nu stiu exact ce inseamna.
Din ce am citit in codul muncii nu are legatura cu clauza de neconcurenta sau confidentialitate, dar nici nu explica exact ce nu am voie sa fac.

Multumesc!
Răspuns la discuția Drept semnatura/stampila
VIRGINIA RADU a scris:

nu aveti dreptul

Daca totusi am facut-o, actele sunt nule indiferent de imprejurari, nu?
In primul rand, bine v-am gasit!

As dori un raspuns legat de dreptul de stampila/semnatura.
Concret, am drept de semnatura/stampila in intocmirea de acte juridice atata timp cat nu am primit o imputernicire ( ea poate fi facuta ulterior, dar fara semnatura mea? ) si mai ales fisa postului meu lipseste din contractul individual de munca?

Multumesc anticipat!