avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drept semnatura/stampila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drept semnatura/stampila

In primul rand, bine v-am gasit!

As dori un raspuns legat de dreptul de stampila/semnatura.
Concret, am drept de semnatura/stampila in intocmirea de acte juridice atata timp cat nu am primit o imputernicire ( ea poate fi facuta ulterior, dar fara semnatura mea? ) si mai ales fisa postului meu lipseste din contractul individual de munca?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alienware , utilizator 14:32, 20 Ianuarie 2011
nu aveti dreptul
VIRGINIA RADU a scris:

nu aveti dreptul

Daca totusi am facut-o, actele sunt nule indiferent de imprejurari, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire vs. fisa postului - marturie mincinoasa? Miuu13 Miuu13 Buna ziua, In situatia in care, in instanta am declarat sub juramant faptul ca \"nu detin imputernicire pentru a semna contracte/acte aditionale incheiate ... (vezi toată discuția)
Fara carte de munca, acuzat de "furt" miruna88 miruna88 Buna ziua. Cum se poate proceda in cazul unei persoane care a lucrat fara carte de munca si fara nici un fel de contract la o societate (gen pariuri sportive) ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false DontuSorin DontuSorin Buna ziua. Am o urgenta problema.Fratele meu lucreaza la mine la firma,mi-a cerut fisa fiscala si o adeverinta de salariu pt credit,le-am dat iar apoi el le-a ... (vezi toată discuția)