DontuSorin a scris:
Buna ziua.
Am o urgenta problema.Fratele meu lucreaza la mine la firma,mi-a cerut fisa fiscala si o adeverinta de salariu pt credit,le-am dat iar apoi el le-a falsificat avand acces la stampila.Salariul lui este de 1400 lei si in fisa fiscala si in adeverinta a trecut suma de 4000 lei.Va rog mult ajutati-ma nu vreau sa ajunga la puscarie.La un moment dat se va descoperii ca au fost falsificate si nu este semnatura mea.
Sfatuiti-ma ce sa fac si spuneti-mi ce va patii fratele meu?Va inplor.A obtinut un credit de 20000lei cu aceste acte.
Atata timp cat isi plateste ratele nu o verifice nimeni. Numai in momentul in care nu va mai plati banca va incepe sa faca niste verificari suplimentare.
Si ce mi se pare mie socant la acest topic e ca cineva v-a falsificat semnatura si a facut fals in acte si dvs in loc sa fiti revoltat de acest lucru, mai mult va preocupa daca o sa aibe sau nu probleme fratele. Sfatul meu e sa nu mai lucrati cu rude la firma ta, sau daca lucrati, sa nu le permiteti sa umble pe acolo ca si cum ar fi firma lor. Altfel sigur o sa apara probleme mult mai grave decat aceasta mai incolo. Si asta ti-o zic din experienta proprie...