avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte false

Buna seara ! Am o prietena care a facut un imprumut la o banca cu acte false , dar actele nu au fost falsificate de ea , dar avea cunostinta despre aceasta problema . Ce poate pati?
Banuiesc ca prietena nu mai poate achita ratele si din acest motiv intrebati ce i se poate intampla la descoperirea comiterii infractiunilor de inselaciune in forma continuata si uz de fals. Daca achita ratele, este putin probabil ca banca sa se gandeasca din senin, ca actele in baza carora a fost luat creditul sunt falsificate. In caz contrar, se va face o plangere penala si prietena dvs. va suporta consecintele, alaturi de complicele sau.
Banca va depune plangere penala impotriva ei si va fi cercetata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Credit cu acte false DontuSorin DontuSorin Buna ziua. Am o urgenta problema.Fratele meu lucreaza la mine la firma,mi-a cerut fisa fiscala si o adeverinta de salariu pt credit,le-am dat iar apoi el le-a ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)