A FOST APROBAT NOUL COD AL MUNCII SI DACA DA , DE UNDE POT SA IAU SI EU NOUL COD AL MUNCII DE PE INTERNET ???
etape si acte necesare pentru instalarea centralei termice de apartament
Am doua imprumuturi la banci unul la banca [BANCA1] cu o rata de 288 ce merge in scadere (scade pe fiecare luna cu 0.50 bani ) si unul la banca [BANCA2] cu o rata de 240 lei , rata fixa . Primul imprumut la banca [BANCA1] l-am luat in 2007 cand inca lucram iar cel de-al doilea la banca [BANCA2] era descoperire de card iar cand s-au facut restructurari la serviciu si am fost dat in somaj am fost la banca sa-i instiintez despre acest lucru iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa mi se transforme descoperirea de card in imprumut pe termen de un an de zile cu o rata fixa de 240 lei. Eu am intrat in somaj pe data de 8 octombrie 2010 iar pana la ora actuala am reusit sa platesc ratele la banci deoarece am mai avut bani de luat de la ultimul loc de munca, dar de acum incolo nu mai pot plati deoarece sunt in somaj care este de 400 lei , somaj de care beneficiez pana pe data de 8 aprilie 2011 . si cum sa platesc din 400 lei somaj doua rate la banci una de 288 lei si una de 240 lei . Mentionez ca sunt si casatorit iar sotia lucreaza la un magazin si are salariu minimul pe economie 650 - 700 , dar are si ea doua carduri de cumparaturi pe care depune lunar cate 100 lei pe fiecare si mai are un card tot de cumparaturi la [BANCA3] pe care are de depus suma de 2100 lei dar ea achita doar dobanda de 150. INTREBAREA MEA ESTE : DACA NU MAI POT PLATI RATELE (RATELE CARE SUNT PE NUMELE MEU CELE DE 288 LEI SI 240 LEI ), CE SE POATE INTAMPLA , NU AM NIMIC PE NUMELE MEU NICI EU NICI SOTIA.
dar daca ma duc acum cu bonurile de casa de unde am cumparat produsele sa iau facturi ? , o sa-mi dea cei de acolo facturi ?
pai nu am cumparat toate materialele de la acelas magazin , am cumparat de la vreo trei magazine , am cautat si eu de unde a fost mai ieftin , de la un magazin am luat materiale in valoare de 1100 lei , de la altul materiale de 500 lei si de la altul de 600 lei , am cumparat de unde am gasit mai ieftin si in functie de cum am avut bani
Am bonuri de casa de unde am cumparat materialele , sunt bune ?
Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si de curand , mai exact in toamna anului trecut am izolat acoperisul blocului in care stau , eu locuid la ultimul etaj . Cheltuiala care am avut-o a fost in jur de 2200 lei noi . Dupa ce am izolat am fost la asociatia de locatari si am intrebat daca beneficiez de vreo reducere pentru ca am izolat acoperisul blocului , raspunsul celui de la asociatie a fost ca eu sunt o singura persoana si nu are ce reducere sa-mi faca , atunci am fost la usile locatarilor care stau pe acelas tronson cu mine si le-am explicat ca am izolat acoperisul blocului , ca am cheltuit suma de 2200 lei noi, spunandu-le ca nu trebuie sa impartim suma in mod egal la fiecare apartament , doar sa contribuie si eu cu o oarecare suma pentru a-mi mai recupera si eu din bani. Pot spune ca vecinul de la parter mi-a dat 300 lei , vecinul de la etajul 1 mi-a dat 300 lei , vecinul de la etajul 2 mi-a spus ca imi va da si el niste bani peste o saptamana de zile dar au trecut luni si nu mi-a mai dat nimic , iara vecinul de la etajul 3 mi-a spus ca el este bugetar si nu poate sa ma ajute ca i-au taiat din salariu. Am tot asteptat sa vad daca imi vor da ceva dar nici in momentul de fata nu am primit nimic de la vecinii de la etajele 2 si 3. De curand am fost la asiciatie sa platesc intretinerea si am vorbit cu cel de acolo din nou de aceasta problema si i-am spus ca o sa-i dau in judecata , el spunandu-mi ca o sa cheltui prea multi bani si ca sa nu o fac. Probabil ca tine cu ei. Eu unul m-am hotarat sa-i dau in judecata nu inaite de am mai incerca sa mai stau o data de vorba cu ei. Rugamintea mea catre Dvs. este sa ma invatati si pe mine ce si cum sa fac , de unde sa i-au legea cu izolatia acoperisuriolor de bloc , ca am inteles ca este o lege . Va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine , invatati-ma ce sa fac