avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... NU MAI POT PLATII BANCILE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

NU MAI POT PLATII BANCILE

Am doua imprumuturi la banci unul la banca [BANCA1] cu o rata de 288 ce merge in scadere (scade pe fiecare luna cu 0.50 bani ) si unul la banca [BANCA2] cu o rata de 240 lei , rata fixa . Primul imprumut la banca [BANCA1] l-am luat in 2007 cand inca lucram iar cel de-al doilea la banca [BANCA2] era descoperire de card iar cand s-au facut restructurari la serviciu si am fost dat in somaj am fost la banca sa-i instiintez despre acest lucru iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa mi se transforme descoperirea de card in imprumut pe termen de un an de zile cu o rata fixa de 240 lei. Eu am intrat in somaj pe data de 8 octombrie 2010 iar pana la ora actuala am reusit sa platesc ratele la banci deoarece am mai avut bani de luat de la ultimul loc de munca, dar de acum incolo nu mai pot plati deoarece sunt in somaj care este de 400 lei , somaj de care beneficiez pana pe data de 8 aprilie 2011 . si cum sa platesc din 400 lei somaj doua rate la banci una de 288 lei si una de 240 lei . Mentionez ca sunt si casatorit iar sotia lucreaza la un magazin si are salariu minimul pe economie 650 - 700 , dar are si ea doua carduri de cumparaturi pe care depune lunar cate 100 lei pe fiecare si mai are un card tot de cumparaturi la [BANCA3] pe care are de depus suma de 2100 lei dar ea achita doar dobanda de 150. INTREBAREA MEA ESTE : DACA NU MAI POT PLATI RATELE (RATELE CARE SUNT PE NUMELE MEU CELE DE 288 LEI SI 240 LEI ), CE SE POATE INTAMPLA , NU AM NIMIC PE NUMELE MEU NICI EU NICI SOTIA.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:05, 26 Ianuarie 2011
cat sunteti inca la zi cu platile, incercati sa obtineti o perioada de gratie de la banca de cateva luni, poate va angajati curand.


Buna seara
Va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatilor implicate in discutie deoarece, in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.
Va multumesc anticipat pentru intelegere.

Veti fi cesionat catre alte societati, care la randul lor vor mandata societatile de recuperari sa incerce recuperarea debitelor, ajungandu-se pana la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)
"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu nico_leopa nico_leopa Buna ziua, in 05.08.2008, am luat un card cumparaturi in val de 4750 lei;in 2009 m-am aflat in imposibilitatea de a plati minimul de plata aferent, motiv ptr ... (vezi toată discuția)