Se poate face cerere pentru atribuirea unui loc de parcare cu contractul de inchiriere al apartamentului (sunt chirias)? Si daca da, cerere o pot lua de pe site-ul sectorului 6 (acolo este apartamentul)? Si pe langa asta, este nevoie de vreo aprobare de la administratorul blocului?
Pot aplica eu pentru loc de parcare dar masina este pe numele sotului? iar sotul nu este cetatean roman dar are carte de resedinta pentru membri de familie, ceva la fel ca si cartea de identitate a noastra.
Dupa cum se vede veti primi pana la urma cel putin o amenda si o meritati. Pacat ca nu intelegeti ce inseamna bunul simt si ce drepturi si responsabilitati aveti ca si locatar. Muzica se poate asculta tare dar exista totusi limite. Nu se poate face club in apartament. Dar orice as spune este in zadar pentru ca nu ati inteles chiar si dupa plangerile vecinilor sau vizitele politistilor ca ceea ce faceti este deranjant si incalcati unele norme.
P.S Mai bine va cumparati o casa si cu un teren mare in imprejur.
Vreau sa divortez la starea civila. Nu stiu cum se completeaza cererea, trebuie sa fie tehnoredactata? In cate exemplare? si daca sotul este cetatean strain avem nevoie ca acea cerere sa fie stampilata de un traducator? Trebuie neaparat un traducator el nu e vorbitor de limba romana fluent dar stie ca e vorba despre divort si este de acord.. Nu stiu daca are vreo valoare in fata ofiterului.
Ce ar trebui sa fie scrisa in cerere?
Suntem casatoriti de mai putin de un an si nu avem copii.