avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de cetatean strain la starea civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de cetatean strain la starea civila

Vreau sa divortez la starea civila. Nu stiu cum se completeaza cererea, trebuie sa fie tehnoredactata? In cate exemplare? si daca sotul este cetatean strain avem nevoie ca acea cerere sa fie stampilata de un traducator? Trebuie neaparat un traducator el nu e vorbitor de limba romana fluent dar stie ca e vorba despre divort si este de acord.. Nu stiu daca are vreo valoare in fata ofiterului.

Ce ar trebui sa fie scrisa in cerere?
Suntem casatoriti de mai putin de un an si nu avem copii.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
d47, utilizator
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 05:46, 21 Ianuarie 2011
Mai aveti rabdare pana impliniti un an si atunci va interesati la primaria unde aveti domiciliul.Acum este gratis dar pana trece anul ,primaria va pune taxa prin decizia consilierilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)
Oficializare casatorie intre un cetatean roman si unul strain nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, De curand am fost solicitata pentru activitatea de interpretariat in fata Consiliului Local pentru o casatorie intre o romanca si un cetatean si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain andrei_chirila andrei_chirila Buna ziua, Daca se poate sa imi spuneti de ce documente as avea nevoie petru casatoria unui cetatean starin cu un cetatean roman si care este ... (vezi toată discuția)