avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu cetatean strain

Buna ziua,

Daca se poate sa imi spuneti de ce documente as avea nevoie petru casatoria unui cetatean starin cu un cetatean roman si care este procedura.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:27, 28 Ianuarie 2013
Cetatean strain din ce tara? La general, asa, actele trebuie sa stea 10 zile la starea civila. La depunerea actelor trebuie sa fiti ambii prezenti in fata ofiterului la starea civila. Obligatoriu adeverinte medicale, certificatele de nastere, actele de identitate, declaratie cu privire la nume si regimul matrimonial ales, adeverinta de cutuma pentru cetateanul strain si daca nu stie limba romana aveti nevoie de translator. Va intreb din ce tara pentru a stabili daca aveti nevoie de certificat apostilat sau nu. Daca ati mai fost casatoriti si ati divortat sentinta de divort definitiva si irevocabila sau daca unul dintre fostii soti este decedat, certificatul de deces. Daca aveti copii, certificatele lor de nastere. Toate actele in original si copie. Spuneti tara si mai vorbim.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie cetatean rus. masumzg masumzg Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice georgetazih georgetazih As dori sa-mi scrie-ti actele necesare pentru casatoria in Romania dintre un cetatean roman si un cetatean indian si procedurile.Daca poate sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)