avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In ce conditii pot obtine loc de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In ce conditii pot obtine loc de parcare

Buna ziua,

Se poate face cerere pentru atribuirea unui loc de parcare cu contractul de inchiriere al apartamentului (sunt chirias)? Si daca da, cerere o pot lua de pe site-ul sectorului 6 (acolo este apartamentul)? Si pe langa asta, este nevoie de vreo aprobare de la administratorul blocului?
Pot aplica eu pentru loc de parcare dar masina este pe numele sotului? iar sotul nu este cetatean roman dar are carte de resedinta pentru membri de familie, ceva la fel ca si cartea de identitate a noastra.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:01, 23 Februarie 2011
Mergeti la sectorul 6 la biroul de "parcari" si cereti toate aceste informatii. De obicei aceste locuri de parcare, daca sunt in apropierea locuintei se obtin de catre proprietarul apartamentului care intocmeste o cerere in acest sens la Primaria de sector. Daca sunt mai multe cereri, atunci se procedeaza la o licitatie publica in vederea inchirierii acelui loc de parcare. Este posibil ca pe site-ul primariei sa gasiti si modelul de cerere, precum si documentele care insotesc cererea respectiva, dar repet, proprietarul trebuie sa se ocupe de acest lucru. Si, da este nevoie de o viza a as. proprietari (asa este la Iasi, nu stiu daca la Bucuresti este la fel).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. in ... Andreea18906 Andreea18906 Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . ... (vezi toată discuția)
Parcare intre blocuri diana cernea diana cernea In Iasi, in spatele a doua blocuri ceausiste, s-a construit de curand, ingramadit, pe o proprietate privata cica, un bloc nou, prevazut cu parcare subterana. ... (vezi toată discuția)
Ocuparea abuziva a locului propriu de parcare cu abonament Patrickbauer Patrickbauer Buna ziua, Doresc să vă împărtășesc o situație delicată pe care am întâmpinat-o recent și să solicit sfaturi cu privire la următorii pași de ... (vezi toată discuția)